З якими питаннями запоріжці звертаються до міського голови

30.07.2021 09:45

Міський голова Володимир Буряк провів особистий прийом громадян. Запоріжці прийшли з питаннями щодо подовження маршруту громадського транспорту, встановлення дитячого майданчика, видалення аварійних дерев. За результатами зустрічі районна адміністрація міської ради та профільне управління отримали доручення щодо вирішення піднятих громадянами проблем.

Зокрема, мешканка будинку № 12 по вулиці Яценка Наталія Ващук звернулася щодо встановлення дитячого майданчика, а також видалення аварійних дерев. Раніше на прибудинковій території був дитячий майданчик, встановлений ще в 70-ті роки. Його елементи вийшли з ладу та могли травмувати дітей. Тому районною адміністрацією Запорізької міської ради по Вознесенівському району спільно з ОСББ було прийняте рішення демонтувати небезпечні конструкції.

Як повідомив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Віталій Лисенко, за рахунок економії коштів є можливість встановити на цій території новий дитячий майданчик. Які саме елементи там будуть, вирішуватимуть самі мешканці. Встановити майданчик планується в вересні.

Також районній адміністрації доручено протягом двох тижнів ліквідувати аварійні тополі, які ростуть на прибудинковій територій.

Жителька Заводського району Галина Петренко прийшла до міського голови з проханням подовжити роботу міського маршруту №76 до цвинтаря Св. Миколая, що розташовується за кілометр від кінцевої зупинки маршруту.

- Починаючи з цієї суботи з 8:00 до 15:30, тобто в години роботи кладовища, 76-маршрут курсуватиме до кладовища Святого Миколая, - зазначив Володимир Буряк.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» міський голова наголосив, що особисті прийоми - гарна можливість поспілкуватися з людьми напряму, тож такі зустрічі будуть продовжуватись, поки дозволяє епідемічна ситуація в місті.