Володимир Буряк привітав колектив Запорізького ливарно-механічного заводу зі святом

30.07.2021 20:20

Запорізький ливарно-механічний завод відзначає п’яту річницю з дня створення. Святковий захід присвячений цій події відбувся сьогодні. Зі святом колектив підприємства привітав міський голова Володимир Буряк.

Запорізький ливарно-механічний завод розпочав свою історію як окреме підприємство п’ять років тому. Сьогодні для працівників заводу було організовано святковий захід. Серед запрошених на нього був і міський голова Володимир Буряк.

Під час заходу зазначалося, що завод було створено 1 серпня 2016 року. За цей час він перетворився на підприємство з замкнутим циклом виробництва. До його складу входять ливарний, механічний цехи та цех металевих конструкцій.

До присутніх звернувся генеральний директор ТОВ «Запорізький ливарно-механічний завод» Євген Шрамко.

- Пам’ятаю ситуацію, яка була п’ять років тому. Багато хто сумнівався, не вірив, але були люди, що вірили. Саме завдяки таким людям сьогодні завод є підприємством яке інтенсивно розвивається. Дякую вам за те, що ви вірили та вірите у це, - сказав Євген Шрамко.

Колектив підприємства привітав міський голова Володимир Буряк, який зазначив, що п’ять років – це лише початок для історії підприємства. У той же час це вже певний рубіж. Саме п’ять років тому Запорізький ливарно-механічний завод став самостійним підприємством. Володимир Буряк висловив впевненість, що попереду у працівників ливарно-механічного заводу ще багато досягнень, це перший ювілей в історії підприємства, але точно не останній.

- Хочу привітати всіх вас зі святом. Ви його заслужили своїми показниками, своєю працею. Важливо, що у вас є колектив який здатний виконати будь-яке завдання, - заявив Володимир Буряк.

Кращих працівників підприємства нагородили Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради, Почесними грамотами генерального директора підприємства і так далі.