Володимир Буряк доручив у найкоротші терміни розпочати відновлення будинку, який постраждав від пожежі

03.08.2021 08:55

Міський голова Володимир Буряк провів виїзну нараду з питань ліквідації наслідків пожежі у будинку за адресою вул. Сержанта Медведєва, 7. У нараді взяли участь представники рятувальників, керівництво департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради, Дніпровської районної адміністрації, Муніципальної аварійної служби та КП «Запоріжремсервіс».

Володимир Буряк ознайомився зі станом постраждалого будинку. Наразі відомо, що вогонь пошкодив покрівлю та верхні поверхи будівлі. Мешканців евакуювали. Зазначимо, у будинку нараховується 34 квартири. Загиблих немає.

Міський голова поставив завдання знайти кошти для виконання відновлювальних та ремонтних робіт, які повинні розпочатися у найкоротші терміни, щойно дозволять рятувальники. Зараз вони ще продовжують працювати на будинку. Для надання їм допомоги залучено сили КП «Запоріжремсервіс».

- Завдання у найкоротші терміни розпочати ремонтно-відновлювальні роботи. Кошти на їх виконання мають бути виділені з бюджету міста. Доручив визначити джерела фінансування цих робіт, - зазначив Володимир Буряк.

Сьогодні ситуацію розглянули на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося у міськвиконкомі о 8:30 під головуванням міського голови Володимира Буряка.

Міський голова прокоментував ситуацію на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».