Запорізькі тепловики відновлюють асфальтове покриття після ремонтів

04.08.2021 13:43

Задля ремонту систем опалення фахівці концерну «Міські теплові мережі» розривають асфальтове покриття доріг і тротуарів. Втім, після виконання всіх необхідних робіт його відновлюють.

Роботи зокрема розгорнули поблизу багатоповерхівки за адресою пр. Соборний, 180а, що у Вознесенівському районі. Тут працівники концерну після проведення ремонту мереж відновлюють асфальтове покриття на ділянці площею 315 кв. м. Для цього підготували 32 т асфальту.

- З самого ранку роботи кипить. Вже до кінця дня, незважаючи на спекотну погоду, асфальт на цій ділянці буде готовий до експлуатації, - зазначив начальник сектору ремонтно-відновлювальних робіт концерну «Міські теплові мережі» Микола Жучков.

Аналогічні види робіт нещодавно також були виконані за адресами: вул. Паркова, 10, вул. Сталеварів, 36, вул. Л. Жаботинського, 45, вул. Я. Новицького, 6, вул. Магара, 6б.

Нині також триває відновлення покриття після проведення масштабних ремонтних робіт за адресою вул. Перемоги, 80 – на території лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги. Роботи в даному напрямку триватимуть і надалі.