У Запоріжжі ведуться масштабні ремонти доріг приватного сектора

05.07.2017 18:46

Зробити дороги приватного сектора проїжджаємими є одним із важливих завдань, які виконуються сьогодні міською владою. Старт робіт по ремонту проїзної частини в приватному секторі було дано в 2016 році. За найбільш проблемним об'єктам, де дороги фактично ніколи і не було, виконана відсипання асфальтобетонною крихтою.

Вже в поточному році пріоритетом визначено ремонт проїжджої частини приватного сектора з укладанням асфальтобетонного покриття.

- З 2016 року в місті розпочато масштабні роботи по ремонту доріг приватного сектора, які десятиліттями не ремонтувалися. Багато об'єктів стали не проїжджаємими, за деякими з проблемами могли пройти пішоходи. У таких обсягах в місті роботи раніше не виконувалися. Наше завдання привести проїжджу частину в порядок. Також комунальним підприємством виконуються ямкові ремонти, упорядковується проїжджа частина внутрішньоквартальних доріг і тротуарів. Після підписання відповідного договору департаментом інфраструктури та благоустрою міської ради (після 10 липня) стартують масштабні роботи по середньому ремонту магістралей, - розповів начальник КП «ЕЛУАШ» Дмитро Пархоменко.

Сьогодні спецтехніка КП «ЕЛУАШ» задіяна в ремонті проїжджої частини приватного сектора в Олександрівському районі по вулицях Слобідській, Теплій. Комунальники приступили до укладання асфальтобетону. Обсяг робіт 1600 кв. м. Всього заплановано в 2017 році відремонтувати дороги приватного сектора загальною площею близько 60 тис. кв. м.