Володимир Буряк звернувся до прокуратури

20.08.2021 15:18

Міський голова Володимир Буряк направив звернення до прокуратури з проханням дати оцінку правомірності дій правоохоронців під час обшуків, які вони вчора проводили у виконавчому комітеті Запорізької міської ради, районних адміністраціях, на комунальних підприємствах.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що міська влада зацікавлена у спільній роботі заради розвитку Запоріжжя та України. Місто й надалі готове співпрацювати з центральними органами влади у реалізації важливих державних програм, підтримці проєктів. Зокрема це стосується програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та інших ініціатив Голови держави.

Міський голова висловив упевненість, що Президент відреагує на події, які відбуваються у Запоріжжі, розбереться у ситуації, що допоможе вирішити існуючі проблемні питання та забезпечить стабільність у нашому місті.

Нагадаємо, вчора у виконавчому комітеті Запорізької міської ради, районних адміністраціях, на комунальних підприємствах відбулись обшуки. Юристи виконавчого комітету вивчили ці події. Тепер міська влада звертається до прокуратури з проханням дати оцінку правомірності дій правоохоронців.