Співчуття

13.09.2021 11:50

Запорізька міська рада, виконком міськради і Запорізький міський голова висловлюють глибокі співчуття родині та близьким Рафаеля Мурадяна у зв'язку з його смертю. Зовсім нещодавно, 22 серпня, Почесний громадянин міста Запоріжжя, багаторічний голова Спілки вірмен Запорізької області Рафаель Азізович Мурадян приймав вітання з нагоди свого 90-річного ювілею.

Рафаель Азізович Мурадян народився в 1931 році в м. Краснодар. Багато років пропрацював на запорізькому заводі «Іскож» - пройшовши шлях від майстра до директора. За спеціальним завданням уряду під керівництвом Рафаеля Мурадяна були створені штучні матеріали для космічної техніки, які не мали аналогів у світовій практиці і використовувалися для обробки внутрішніх приміщень орбітальної станції "Мир". Ці досягнення Рафаеля Мурадяна були відзначені Державною премією з науки і техніки.

Запоріжжя запам'ятає Рафаеля Азізовича як ефективного виробничника і активного громадського діяча, який за свою багаторічну працю на благо міста відзначений званням "Почесний громадянин міста Запоріжжя".