У Запоріжжі урочисто відкрили виставку п’ятого міжнародного екологічного форуму

14.09.2021 16:40

П’ятий міжнародний запорізький «Еко Форум-2021» розпочав свою роботу з відкриття спеціалізованої виставки. Її урочисто відкрили на головній сцені форуму організатори та почесні гості заходу. В ході події відзначили постійних партнерів форуму та організації, що беруть активну участь у житті міста.

Тематична експозиція на території виставкового комплексу «Козак-палац» - це невід’ємна частина екологічного форуму. У ній вже традиційно беруть участь комунальні підприємства міста, учбові заклади, громадські організації та підприємці, які мають ідеї з покращення екології в місті та в цілому у світі. Всього 12 локацій. Кожна з них має на меті розважати та інформувати.

Серед представлених стендів -  КП «Водоканал», концерн «Міські теплові мережі», КП «Запоріжелектротранс», КРБП «Зеленбуд», Міський дитячий ботанічний сад, що підготували для гостей форуму яскраві фотозони.

Офіційне відкриття виставки відбулося на головній сцені форуму, де ініціатори проєкту відзначили найактивніші організації міста. У тому числі з привітальним словом до гостей звернулись представники місцевої влади.

- Форум об’єднує владу, великий, малий і середній бізнес, а також громаду для вирішення найважливішого питання – покращення екології. Приємно, що з кожним роком все більше людей цікавиться цією важливою темою. І що завдяки цьому розширюється формат форуму, перетворившись на міжнародний. Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться вирішити  проблемні питання та зберегти найголовніше, що є на планеті – екологію, - сказав заступник міського голови Запоріжжя Андрій П`ятницький.

Нагадаємо, за п’ять років запорізький екологічний форум став багатогалузевим проєктом, що об’єднав експозиційний, дискусійний та комунікаційний майданчики.

Протягом трьох днів сучасні напрацювання у сфері екології будуть презентовані у рамках ековиставки, обговорюватимуться під час численних тематичних «круглих столів», семінарів, майстер-класів та інтерактивних акцій.

У програмі форуму – змістовні заходи для промисловців і підприємців, освітян та науковців, студентства та школярів, а також - для всіх небайдужих до питань екології громадян.

«Еко Форум-2021» триватиме з 14 по 16 вересня у виставковому комплексі «Козак-палац».