Муніципальна аварійна служба проводить аварійні роботи в черговому будинку

16.09.2021 12:55

У Запоріжжі продовжує працювати Муніципальна аварійна служба, яка відповідає за ліквідацію пошкоджень у житловому фонді. Сьогодні працівники служби ліквідували аварійну ситуацію в багатоповерхівці у Вознесенівському районі.

Роботи виконувались у п’ятиповерхівці за адресою бульвар Центральний, 14. Тут у підвалі першого під’їзду стався порив каналізації. Мешканці будинку сьогодні залишили заявку на виконання робіт, і майстри оперативно ліквідували аварійну ситуацію.

- Сьогодні ми виконуємо аварійний ремонт ділянки каналізаційної труби. Причиною пориву на цьому об'єкті стала зношеність труби, якій уже понад 50 років. Стару чавунну трубу діаметром 100 мм ми замінили пластиковою з трохи більшим діаметром – 110 мм, - розповів провідний інженер муніципальної аварійної служби КП «Запоріжремсервіс» Дмитро Воронков.

У ході аварійного ремонту тут замінили 8 погонних метрів труби та з’єднувальні конструкції. У роботах були задіяні двоє фахівців.

Зазначимо, щодоби кол-центр «15-80» обробляє понад 200 звернень. Кожне з них передається відповідальним за проблему комунальним структурам. Мобільні бригади муніципальної аварійної служби працюють у всіх районах міста.