У Запоріжжі продовжують відновлювати будинок по вул. Сержанта Медведєва, 7

21.09.2021 11:35

Продовжується відновлення будинку по вул. Сержанта Медведєва, 7, який постраждав від пожежі. Над 4 під’їздом виконали бетонування перекриття, завершується відновлення парапетів, триває ремонт вентиляційних каналів. Про це повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Роботи в будинку по вул. Сержанта Медведєва, 7 виконуються щоденно. Підрядник працює без вихідних. Над 4 під’їздом виконали бетонування перекриття. Бетон вже набрав необхідної міцності. Робітники завершують тут відновлення парапетів та продовжують ремонт вентиляційних каналів. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Над 1-3 під’їздами встановлено опорні балки. Продовжують готувати основу під бетонування перекриття над цими під’їздами. За інформацією підрядника, якщо дозволить погода, вже на наступному тижні над 4 під’їздом можуть розпочати встановлення постійної покрівлі.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що наразі головне завдання – максимально швидко облаштувати постійну покрівлю, адже попереду холоди. Крім того, на сесії було прийнято рішення виділити кошти на проведення проєктних робіт для ремонту в квартирах мешканців. Володимир Буряк поставив завдання якомога швидше виконати роботи з проєктування та провести тендер. Далі потрібно буде виділити фінансування власне на виконання ремонтних робіт у квартирах.