У Запоріжжі продовжують замінювати водопровідні мережі

22.09.2021 15:15

З початку року у Запоріжжі замінили 28,5 км водопровідних та каналізаційних мереж. Роботи виконувались за рахунок коштів КП «Водоканал» та бюджету міста. Про це повідомив сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Вже кілька років у нашому місті реалізується міська програма заміни водопровідних, каналізаційних, теплових мереж. Роботи виконуються як за рахунок бюджету міста, так і за кошти комунального підприємства «Водоканал», концерну «Міські теплові мережі».

Так, впродовж кількох років у місті замінили понад 100 кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж. Роботи виконуються і цього року. Всього у 2021 р. замінили 28,5 км таких мереж. Зокрема сьогодні підрядник працює на водогоні по вул. Шкільній, що в Олександрівському районі.

Міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що заміна зношеного трубопроводу тут виконується методом санації з мінімальною кількістю розриттів. Після встановлення сучасної поліетиленової труби, яка прослужить понад 50 років, буде також відновлено асфальтове покриття. Зазначимо, ця ділянка забезпечує водою 69 тисяч запоріжців.