Запоріжців закликають дотримуватись карантинних вимог

23.09.2021 13:55

Медичні заклади Запоріжжя готові до нової хвилі коронавірусу. В них розгорнуто 900 ліжок для лікування коронавірусних хворих. Всі вони забезпечені киснем. У місті працюють 6 центрів масової вакцинації. Однак при цьому кожен запоріжець має відповідально ставитися до свого здоров’я та виконання карантинних вимог. На цьому сьогодні наголосив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

З 23 вересня Запоріжжя, як і вся Україна, знаходиться в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки. Кількість хворих на коронавірус продовжує зростати. Міський голова Володимир Буряк написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що місто готове до нової хвилі COVID-19: у лікарнях розгорнуто 900 ліжко-місць, забезпечених киснем, наявні 73 апарати ШВЛ.

Разом з тим Володимир Буряк нагадав, що в умовах епідемії кожен повинен відповідально ставитися до свого здоров’я та виконання карантинних вимог. Обов’язковим є носіння маски в громадських місцях і транспорті. Потрібно намагатися уникати місць масового скупчення людей. Якщо почуваєтеся погано, залишайтеся вдома та телефонуйте сімейному лікарю.

Міський голова також зазначив, що в Запоріжжі працюють 6 центрів масової вакцинації. Нагадаємо, шостий з них запрацював з понеділка у ТРЦ «ПАЛЬМІРА PLAZA» (пр. Соборний, 92). Він працює щоденно з 10:00 - 17:00.