У Запоріжжі відкриється нова виставка

04.10.2021 17:45

13 жовтня о 16.00 у Zaporizhzhia.city Hub відбудеться відкриття персональної виставки запорізького художника Віталія Сімчука «‎DEEP» («Глибина»).

В експозиції будуть представлені масштабні полотна олійного живопису, які розвивають та поглиблюють попередні творчі напрацювання митця.

Центральна серія робіт під загальною назвою «‎Степ» - сім великих полотен, які є головною емоційною і змістовною основою всієї виставки.

У центральній композиції «‎Степу» простежується яскравий вибух кольорових емоцій на білому тлі. В ній - сліпуче сяйво кольорів, яке виплескує максимум напруги, енергії, дії та є кольоровою домінантою названої серії. Це своєрідний гімн життю, радості, щасливому буттю.

Своїми дивовижними композиціями автор занурює глядача в складну сублімацію відчуттів, які формуються часто на підсвідомому рівні й переносять його в незвіданий світ чарівних мелодій, образів, подій.

У роботах, представлених на виставці, Віталій Сімчук продовжує свої сміливі мистецькі експерименти. Його самобутні композиції демонструють глядачеві новий динамічний і мінливий навколишній світ.

Виставка триватиме до 21 жовтня. Відвідати її можна щодня з 9:00 до 18:00 за адресою: пр. Соборний, 151. Офіційне відкриття – 13 жовтня о 16:00. Вхід вільний. Виставка буде проходити з дотриманням карантинних вимог.