Працівники департаменту культури та туризму приєдналися до загальноміської толоки

09.10.2021 16:50

У Запоріжжі продовжується марафон прибирання «Толока до Покрови». У ньому беруть участь мешканці всіх районів нашого міста. Запоріжці прибирають територію, висаджують квіти та зелені насадження, фарбують малі архітектурні форми. Серед учасників працівники шкіл, медичних закладів, органів місцевого самоврядування, підприємств і так далі.

Зазначимо, акція стартувала 8 жовтня та продовжилася у вихідні дні. Загалом вона триватиме з 8 по 14 жовтня. Так сьогодні до толоки приєдналися представники департаменту культури та туризму Запорізької міської ради. Вони працювали біля Міського туристичного інформаційного центру, на площі Маяковського та поблизу.

Запоріжців закликають приєднатися до марафону прибирання «Толока до Покрови». Нагадаємо, серед учасників буде проведено конкурс. Переможці отримають призи.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно прибрати локацію та виставити на своїй сторінці у соціальній мережі фотографію до прибирання та після нього. До посту необхідно додати відповідний хештег #толокадопокрови та хештег свого району. З умовами участі у конкурсі можна ознайомитись за посиланням.