У місті триває марафон прибирання «Толока до Покрови» - які призи очікують переможців

11.10.2021 15:48

Запоріжці активно наводять чистоту на площах, у парках, поблизу власних будинків. У рамках марафону прибирання серед учасників проходить конкурс, переможці якого отримають цікаві та корисні подарунки.

Головний подарунок - ніч для двох у готелі «Khortitsa Palace» з відвідуванням СПА, сертифікат на стрибок з парашутом, плед, 2 термочашки та чай для затишних вечорів.

Переможці від кожного району отримають комплект подарунків з айдентикою міста (еко-торбу, чашку, поп-сокет, набір олівців, цукерки монпасьє, набір листівок) та ілюстрований туристичний гід містом або один з призових сертифікатів на: «Лазертаг», «Прогулянку на квадроциклах», «Картинг», «Індивідуальну екскурсію на виноробню Villa del Vino», «Екскурсію на фабрику свіжої кави ISLA».

Щоб приєднатись до конкурсу, необхідно виконати прості умови:

  • опублікуйте на своїй сторінці у соцмережах фото «до/після» локації, яку ви обрали для прибирання;
  • додайте хештег #толокадопокрови;
  • поставте позначку @zaporizhzhia. 

Для участі у конкурсі від СВОГО РАЙОНУ:

  • опублікуйте на своїй сторінці у соцмережах фото «до/після» локації, яку ви обрали для прибирання;
  • додайте хештег #толокадопокрови;
  • додайте хештег відповідно до свого району (#толокадопокрови_комунарський, #толокадопокрови_хортицький, #толокадопокрови_олександрівський, #толокадопокрови_дніпровський, #толокадопокрови_вознесенівський, #толокадопокрови_шевченківський, #толокадопокрови_заводський);
  • поставте позначку @zaporizhzhia. 

Переможці будуть визначені випадковим чином. «Толока до Покрови» триватиме до 14 жовтня. Приєднуйтесь. Збирайтесь з друзями, сусідами, обирайте локацію для прибирання та разом наводьте лад.