У Запоріжжі створять фотолокацію до Дня міста та 65-річчя фільму «Весна на Зарічній вулиці»

12.10.2021 17:12

15-16 жовтня біля Туристичного інформаційного центру працюватиме незвична фотолокація. У рамках проєкту «Реконструкція» до Дня міста та 65-річчя фільму «Весна на Зарічній вулиці» буде встановлено тематичну фотозону з автомобілем ЗІС-ММЗ-585Е з колекції музею техніки «Фаетон». Завдяки кінострічці автівка стала легендарною.

Також на містян чекатиме зустріч з улюбленими героями фільму, а на великому екрані можна буде побачити знайомі кадри у супроводі всім відомої мелодії. Запорізька гідеса Валентина Вініченко розкаже, де в Запоріжжі знімали легендарну стрічку та поділиться цікавими фактами про кінокартину.

Всі бажаючі зможуть отримати незабутню світлину від професійного фотографа та взяти участь у конкурсі. Для цього необхідно виконати прості умови:

  1. прийти на локацію біля Туристичного інформаційного центру 15 або 16 жовтня з 11.00 до 18.00;
  2. зробити цікавий кадр поряд з фотозоною з фотографом або самостійно;
  3. розмістити свою світлину в Instagram або Facebook з позначками @zaporizhzhia та #кінореконструкція.

На переможців чекають подарунки:

  • 1 місце – сертифікат на екскурсію від музею техніки «Фаетон» та пам’ятний подарунок від Туристичного інформаційного центру;
  • 2 місце – два квитки до музею техніки «Фаетон» та сувеніри від Туристичного інформаційного центру;
  • 3 місце – два квитки до музею техніки «Фаетон».

Переможців буде оголошено 18 жовтня на сторінках Zaporizhzhia в Instagram та Facebook.

Проєкт «Реконструкція» буде втілений за підтримки департаменту культури і туризму Запорізької міської ради та музею техніки «Фаетон».

Представники ЗМІ запрошуються для висвітлення події 15-16 жовтня об 11.00. Місце зустрічі - Туристичний інформаційний центр (пр. Соборний, 151).