У Запоріжжі на залізничному вокзалі «Запоріжжя -1» відкривають ще один Туристичний інформаційний центр

12.10.2021 17:20

Це вже третій Туристичний інформаційний центр у місті. Разом з Туристичним інформаційним центром в аеропорту та головним ТІЦ у самому серці міста (проспект Соборний, 151) вони об’єднані у спільну мережу, яка забезпечує комфортне перебування гостей у Запоріжжі та промоцію його туристичного потенціалу. 

Головний ТІЦ у центрі міста на проспекті Соборному,151 відповідає міжнародним стандартам і єдиний в Україні, який тричі отримав міжнародний сертифікат якості системи менеджменту National Tourism Organization of Ukraine.

Минулого року розпочав роботу Туристичний інформаційний центр у Міжнародному аеропорту «Запоріжжя».

Відкриття нового ТІЦ на залізничному вокзалі – важливий крок для розвитку туристичної інфраструктури. Адже багато туристів приїжджає в місто саме залізницею. Відтепер вони зможуть отримувати якісні туристичні послуги.

Новий Туристичний інформаційний центр відкривається у співпраці з Visit Ukraine - об’єднанням представників туристичної трансформації України. Керівник об’єднання Антон Тараненко завітає до Запоріжжя з нагоди урочистого відкриття.

У новому ТІЦ можна буде дізнатись  про туристичні пам’ятки і маршрути, актуальні події, транспортне сполучення. Також серед його послуг:

  •  підбір та продаж унікальних туристичних продуктів Запоріжжя та індивідуальних турів;
  • проведення екскурсій містом;
  • бронювання готелів, авто, залізничних та авіаквитків;
  • продаж квитків на культурні події міста;
  • продаж сувенірної та поліграфічної продукції, гідів і карт.

Разом із відкриттям нового ТІЦ у Запоріжжі також відбудеться презентація туристичного чат-бота.

Телеграм-бот ТІЦ Запоріжжя – стане зручним діджитал-провідником. Завдяки швидкій навігації та корисним підказкам туристи та мешканці міста зможуть знайти необхідну інформацію щодо туристичних локацій, архітектурних пам’яток, активного відпочинку. Відтепер обрати та забронювати кращі тури або зарезервувати місце на найближчу екскурсію можна буде лише у декілька кліків та у будь-який час. 

Скористатись чат-ботом можна через додаток Telegram або зісканувавши спеціальний QR-код, наліпка з яким буде в ТІЦ.

Також у рамках відкриття ТІЦ на території залізничного вокзалу буде встановлено сенсорний інформаційний кіоск. Він працюватиме як тачскрін. Тепер всю актуальну туристичну інформацію жителі та гості міста зможуть отримати швидко та зручно. Новини, афіша найближчих заходів, екскурсійні тури – все це та багато іншої корисної інформації можна переглянути на великому екрані.

Відкриття нового ТІЦ відбудеться 14 жовтня о 15:00 біля залізничного вокзалу «Запоріжжя - 1» за адресою Привокзальна площа, 1.