Представники міської влади долучилися до марафону прибирання «Толока до Покрови»

12.10.2021 17:41

У Запоріжжі триває міський марафон прибирання «Толока до Покрови», який стартував 8 жовтня. Акція проводиться напередодні Дня міста, Дня визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, які відзначатимуться 14 жовтня. Сьогодні відбулося прибирання на Алеї Бойової Слави, в якому взяли участь секретар міськради Анатолій Куртєв, заступники міського голови, а також керівники та співробітники департаментів та управлінь.

Прибрали опале листя та сміття з газонів та алеї, пофарбували лавки та урни.

- Ми всі приєдналися до такого гарного заходу, як марафон прибирання «Толока до Покрови». Хочемо, щоб наше місто стало ще гарнішим, яскравішим та сучаснішим. Тому ми сьогодні тут. Ми змінюємо формат спілкування між мешканцями Запоріжжя та міською владою, щоб разом навести лад у місті, - зазначив Анатолій Куртєв.

Запоріжців закликають приєднатися до марафону прибирання «Толока до Покрови», який триватиме до 14 жовтня. Серед учасників буде проведено конкурс.

Переможці отримають призи. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно прибрати локацію та виставити на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію до прибирання та після нього. До посту необхідно додати відповідний хештег #толокадопокрови та хештег свого району. З умовами участі в конкурсі можна ознайомитись за посиланням.