Запорізький ФК «Мотор» став п'ятиразовим володарем Кубку мера

18.10.2021 10:45

14 жовтня вже вп'яте пройшов фінал Кубку міського голови з футболу серед аматорів. Цього року в турнірі взяли участь 25 аматорських команд м. Запоріжжя та області, після попереднього етапу визначили 16 команд для подальших групових змагань.

За традицією фінальний матч відбувся 14 жовтня на стадіоні "Славутич Арена". У вирішальному поєдинку зійшлися команди з Запоріжжя «Мотор» і «Хортицька національна академія» (ХНА). Матч пройшов без глядачів та відповідно до всіх протиепідеміологічних вимог.

Загалом в попередньому та груповому етапах Кубку міського голови сезону 2020/2021 років взяли участь понад 700 футболістів-аматорів з Запоріжжя та області.

На фінальний матч за Кубок мера гравці “Мотора” виходили в якості чинних переможців змагань. Усі чотири попередні розіграші трофею були за підопічними Анатолія Чанцева. Не минуло й 10 хвилин, як моторівці вийшли вперед, підтвердивши статус фаворита. “Мотор” продовжив лідирувати і завершив гру з рахунком 7:0.

Після матчу за участі представників міської влади пройшла церемонія нагородження арбітрів, віце-чемпіонів турніру і переможці змагань, які отримали головну нагороду.

– Хочу всіх привітати з Днем міста, зі святами. Футбол – це чудова традиція нашого Запоріжжя. Бо вже п’ятий рік поспіль ми проводимо турнір Кубок мера і будемо надалі розвивати цей спорт. Запорізька міська влада буде продовжувати підтримувати футбол у місті і модернізувати кращу спортивну арену Запоріжжя, - відзначив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.