У Запоріжжі на ринку розпочали робити щеплення від коронавірусу

20.10.2021 11:10

У Запоріжжі розпочали масову вакцинацію підприємців. Щеплення можуть зробити всі бажаючі торговці запорізьких ринків. Записатися на вакцинацію вони можуть у керівництва ринку.

Перші щеплення робили сьогодні на Критому ринку. Для проведення вакцинації адміністрація виділила окрему кімнату. Щеплення робила мобільна бригада двома вакцинами: «Пфайзер» та «Короновак». Кожен мав змогу обрати вакцину за бажанням. Сьогодні вакцинували 60 підприємців.

- Ми намагаємося створити максимально зручні умови для вакцинації підприємців, щоб вони не відривалися від роботи. Перед стартом вакцинації ми провели велику роботу. Я особисто кілька місяців розповідав підприємцям про необхідність та важливість щеплення від коронавірусу. Ми разом із міською владою, з підприємцями намагаємося створити максимально зручні умови для проведення вакцинації від коронавірусу, щоб побороти цю хворобу, - зазначив директор комунального підприємства «Запоріжринок» Олег Коломоєць.

Наразі кількість вакцинованих торговців на запорізьких ринках сягає близько 20%.

Наступну вакцинацію підприємців планують провести найближчим часом на території ринку Соцмістечка, а також на Центральному ринку.