Масове щеплення запоріжців стало ще доступнішим

21.10.2021 14:35

Сьогодні, 21 жовтня, у Запоріжжі відкрилися відразу три Центри масової вакцинації у будівельно-торгівельних магазинах «Епіцентр». Після відкриття Центру у гіпермаркеті «Епіцентр» на Оріхівському шосе, 27 відбувся брифінг для журналістів за участі голови облдержадміністрації Олександра Старуха, секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва і директора департаменту охорони здоров’я ОДА Олексія Кулинича.

- Лише щеплення та дотримання карантинних обмежень здатні розірвати ланцюг наростаючого інфікування коронавірусом. Міська влада робить все можливе для того, щоб Центри масової вакцинації відкривалися у різних кінцях міста для вільного доступу запоріжців. До того ж їх робота подовжена до 20.00, щоб люди змогли прийти після роботи. Також, зважаючи на суттєвий дефіцит медичних кадрів у місті, від учора залучені до роботи у лікарнях 40 студентів-медиків. Задля покращення логістики під час активного проведення щеплень виділені додатково 50 ноутбуків. Загалом у Запоріжжі можна зробити щеплення від коронавірусу у 13 пунктах – як у центрах ПМСД, так і в Центрах масової вакцинації. Закликаю містян не зволікати, обрати вакцину і захистити себе і близьких від хвороби, - наголосив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, раніше цього тижня відкрились ще три нових Центри масової вакцинації. Вони розташовані в ТЦ «Амстор» в Хортицькому районі (пр. Інженера Преображенського, 13), в ТЦ «Космос Сіті» в Комунарському районі (вул. Космічна, 119) і по вул. Товариській, 39 (тепер він розташований праворуч від магазину «ТОРРО», в медичному центрі «Лікарська косметика» (за ТЦ «Континент»).

Також продовжують працювати інші Центри масової вакцинації в торговельних центрах Запоріжжя - ТЦ «City Mall» (вул. Запорізька, 1б); ТРЦ «Пальміра PLAZA» (пр. Соборний, 92) і ТЦ «Амстор» (вул. Перемоги, 64).

Всю актуальну інформацію про Центри, їх адреси та наявність вакцин можна вивчити за посиланням.