У Вознесенівському районі перевіряють спортивні клуби

23.10.2021 12:30

У всіх районах Запоріжжя продовжуються карантинні перевірки. Спеціальні мобільні групи, до складу яких входять правоохоронці, представники районних адміністрацій, Держпродспоживслужби та "Укртрансбезпеки", проводять рейди щоденно без вихідних. Вони перевіряють магазини, супермаркети, спортивні комплекси, салони краси, перукарні та інші заклади.

З початку тижня у Вознесенівському районі Запоріжжя перевірили понад 200 об’єктів, було складено близько 20 протоколів. Сьогодні в цьому районі мобільна група розпочала карантинний рейд з перевірки спортивних клубів. Одним з них був СК «Строитель». У цьому спортивному клубі мобільна група перевірила, як дотримуються карантинних правил, спеціалісти провели роз'яснювальну роботу з працівниками та адміністрацією закладу і надали рекомендації щодо дотримання протиепідемічних вимог.

- З понеділка ми почали перевірки та проводимо їх щоденно. Запоріжці наразі стали більш відповідальні та намагаються дотримуватися карантинних вимог. Є деякі недоліки, але вони незначні. На суб’єктів, які не дотримуються правил карантину, ми складаємо протоколи. Але бізнес став більш сумлінно ставитися до існуючої проблеми та дотримуватися протиепідемічних вимог. Працівники також не порушують їх. Більшість з них вже мають сертифікати про вакцинацію. На жаль, порушення є, але їх набагато менше, ніж було півроку тому, - розповів заступник голови Вознесенівської райадміністрації Єгор Демчевський.

Перевіряючі зазначають, що наразі найчастіше порушення фіксують серед відвідувачів закладів та магазинів, які не дотримуються маскового режиму. Таких порушників можуть оштрафувати на суму від 170 до 255 грн.