У Запоріжжі розпочали запуск опалення

25.10.2021 12:55

У Запоріжжі підключають до опалення дитячі садочки та лікарні в тих районах, де існує така технічна можливість. Про це повідомив директор концерну «Міські теплові мережі» Олександр Грек.

Відсьогодні, 25 жовтня, в Запоріжжі розпочали підключати до опалення соціальну сферу – лікарні, дитячі садочки та інші бюджетні заклади, які звертаються до концерну з письмовим запитом.

- Ми розпочали запуск об’єктів бюджетної сфери центральних районів міста по так званій двотрубній системі там, де у нас є технічна можливість це зробити. Ми подаємо тепло дитячим садочкам та лікарням. Школи наразі на канікулах, тому вони не звертаються з такою потребою. Вже 10 садочків та лікарень ми запустили. Продовжуємо цю роботу протягом сьогоднішнього дня, - зазначив Олександр Грек.

Житлові будинки підключати до опалення планують з 1 листопада. При цьому будуть враховуватися погодні умови та звернення громадян до Контакт-центру «15-80».

За словами Олександра Грека, на сьогодні Запоріжжя готове до старту опалювального сезону. Майже всім будинкам підписані акти готовності до опалювального сезону. В той же час 240 будинків ОСББ ще не подали вказані документи. Без підписання цього акту концерн не зможе подати тепло на ці будинки.