У Запоріжжі 39% будинків вже отримали опалення

01.11.2021 17:55

Як повідомив генеральний директор концерну «Міські теплові мережі» Олександр Грек, починаючи з 25 жовтня концерн «МТМ» розпочав пуск тепла для опалення соціальної сфери від котелень з двотрубною системою теплопостачання за технічної можливості, та котелень, що працюють виключно для опалення соціальних об’єктів.

Станом на 28 жовтня було підключено 141 заклад соціальної сфери, а саме: 44 дитячих садочки, 56 учбових закладів, 31 медичний заклад.

Протягом тижня з 25 по 29 жовтня концерн «МТМ» провів завершальний етап підготовки мереж теплопостачання та теплоспоживання до роботи в опалювальному періоді шляхом проведення пробного пуску та усунення зауважень, а керуючі компанії одночасно провели відкриття засувок на житлових будинках і видалення повітря з внутрішньобудинкових систем опалення, приєднаних до 4-трубної системи.

За словами Олександра Грека, з 1 листопада в м. Запоріжжі розпочато подачу теплоносія для опалення всіх об’єктів теплоспоживання. В першу чергу теплоносій подається для опалення соціальної сфери, яка раніше не була підключена до тепла. Станом на 1 листопада в роботі системи опалення на 288 об’єктах із 369.

Продовжується підключення будинків. За інформацією концерну, сьогодні 39% житлових будинків вже отримали опалення. Із 62 котелень в роботі 58.

Концерн «МТМ» та керуючі компанії разом протягом 4-5 днів подадуть в усі оселі мешканців міста теплоносій у внутрішньобудинкові системи опалення.

У концерні наголошують: якщо у вашому будинку немає запуску тепла, то необхідно звертатися до голови ОСББ, або до компанії, що керує будинком.