У Запоріжжі міняють контейнери для сміття

26.11.2021 14:35

У місті продовжують підвищувати якість послуги з вивезення сміття. Зокрема компанія «Вельтум-Запоріжжя» розпочала заміну частини контейнерів на нові оцинковані. Загалом найближчими днями підприємство планує замінити 50 контейнерів у Бородінському мікрорайоні. Так, сьогодні роботи були виконані за адресою вул. Товариська, 36.

Компанія «Вельтум-Запоріжжя» придбала контейнери за обігові кошти підприємства. Загалом у рамках реалізації інвестиційної програми планується придбати та встановити 800 нових контейнерів. Перші 50 вже надійшли і їх встановлюють у Бородінському мікрорайоні.

- Ми міняємо старі контейнери на нові. На жаль, залишається проблема вандалізму. Існуючі контейнери пошкоджують, знищують. Зрозуміло, що ми у першу чергу вимушені міняти їх. Хочу закликати запоріжців дбайливо ставитися до сміттєвих контейнерів, не перевантажувати їх будівельним сміттям. Також важливо вчасно оплачувати надані послуги, адже саме завдяки цим коштам ми можемо забезпечувати стабільне вивезення сміття, закуповувати нові контейнери, - сказав директор компанії "Вельтум-Запоріжжя" Ігор Бурчак.