В Запоріжжі продовжують перевіряти дотримання карантинних вимог

29.11.2021 14:40

В умовах «червоної» зони представники мобільних груп проводять постійні рейди в громадських закладах різних форм власності. Сьогодні в Хортицькому районі робоча група перевірила 11 закладів роздрібної торгівлі та інших суб’єктів господарювання.

Як розповіла представниця Держпродспоживслужби Юлія Шостак, під час інспекції особлива увага зверталася на наявність відповідного маркування щодо дотримання дистанції між відвідувачами, видачу замовлень відвідувачам, наявність у працівників та відвідувачів на території закладу  засобів індивідуального захисту, наявність журналу з температурного скринінгу працівників перед початком роботи, забезпеченість дезінфікуючими  засобами та своєчасне проведення дезінфекції приміщень. 
Незначні порушення були виявлені в дитячому розважальному центрі, який розташований за адресою: проспект Інженера Преображенського, 13. З відповідальними особами проведена профілактична бесіда.

Під час здійснення щоденних рейдів члени мобільної групи систематично приділяють увагу роз’яснювальній роботі щодо необхідності дотримання карантинних вимог з метою недопущення поширення COVID-19.