У Запоріжжі тривають вечірні перевірки громадського транспорту

03.12.2021 14:00

Майже тиждень фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради проводять перевірки (моніторинг) якості обслуговування міських автобусних маршрутів загального користування у вечірній час.

Так, 2 грудня з 18:30 до 23:30 було перевірено роботу маршрутів у напрямку Шевченківського району. За підсумками проведеної перевірки (моніторингу) керівників підприємств-перевізників, транспортні засоби яких порушували розклад руху у вказаних напрямках, було викликано до начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міськради для надання пояснень та пропозицій. Стосовно підприємств-порушників вживаються відповідні заходи реагування.

Перевірки роботи громадського транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування у вечірній час проводитимуться й надалі.

У випадку порушення водіями Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, запоріжці мають змогу звертатися до міської «гарячої лінії» за номером телефону 787-15-80. У зверненні слід зазначити дату, час, зупинку громадського транспорту, номер маршруту та державний реєстраційний номер автобуса.