У Хортицькому районі Запоріжжя з’явився ще один спортивний майданчик

06.12.2021 17:40

Сучасну локацію для занять спортом побудували на прибудинковій території за адресою вулиця Курузова, 11 за сприяння депутатки Запорізької міської ради від фракції «Слуга народу» Ірини Кулєш.

Відкриття локації стало довгоочікуваною подією для мешканців навколишніх будинків, адже подібних місць для занять спортом поряд немає. З можливостями спортивного майданчика ознайомився секретар міської ради Анатолій Куртєв.

- Завдяки згуртованій роботі команди «Слуги народу» у місті з’являється все більше об’єктів спортивної інфраструктури. Приємно бачити, що майданчик одразу став популярним серед дітей. Впевнений, що він буде потужним стимулом для того, аби малеча більше часу проводила на вулиці, займаючись спортом та зміцнюючи своє здоров’я. Сподіваюсь, і старше покоління долучиться до занять, - наголосив Анатолій Куртєв.

Одними з перших переваги нового спортивного майданчика оцінили діти. Вони з задоволенням перевірили на міцність усі тренажери.

- Спорт – це запорука здоров’я. Я лікар, і тому головну увагу у роботі з мешканцями свого виборчого округу приділяю саме медичним аспектам. Я сподіваюсь на подальшу ініціативну роботу з жителями Хортицького району для розвитку нашої громади, - зазначила Ірина Кулєш.