У Запоріжжі невідомі продовжують псувати сміттєві баки

09.12.2021 13:55

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» зазнає чималих збитків через дії вандалів. Так, у місті почастішали випадки пошкодження контейнерів для побутових відходів. Серед лідерів випадків викрадання коліс – Олександрівський та Вознесенівський райони. Підпали ж найчастіше трапляються у Дніпровському та Хортицькому.

Як зазначила начальниця господарського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ірина Лаврентьєва, такого роду поломки значно ускладнюють надання послуги зі збору та вивозу сміття.

- Від початку року в нас вигоріли вщент 73 контейнери, тобто вони вже не підлягають відновленню. Стосовно ремонтів коліс та їх викрадення – щотижня близько півсотні контейнерів так «рятуємо», - додала Ірина Лаврентьєва.

Несправності працівники ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» намагаються усувати безпосередньо на місці – в межах контейнерних майданчиків. Так, сьогодні виїзна бригада у складі слюсара-ремонтника та електрогазозварювальника попрацювала за адресою вул. Незалежної України, 72, що у Вознесенівському районі. Прикріпили відірване колесо до одного з контейнерів. Якщо ж пошкодження більш серйозні, баки відновлюють у майстерні підприємства.

Керівництво ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» закликає мешканців міста дбайливо ставитися до контейнерів для збору твердих побутових відходів. У випадку, якщо хтось став свідком дій вандалів, прохання звертатись за телефоном гарячої лінії підприємства: 228-55-25.