У Запоріжжі проходить міський молодіжний форум

14.12.2021 16:30

Сьогодні, 14 грудня, в Запорізькому обласному центрі молоді стартував дводенний міський молодіжний форум «В потоці. В ресурсі. В Запоріжжі!». Захід покликаний звернути увагу молоді міста на те, що в Запоріжжі є можливість реалізувати себе та свої здібності. Учасниками може стати кожен як в офлайн, так і в онлайн-режимі.

У ході заходу свої успішні кейси молодим запоріжцям демонструють представники галузей культури, громадських організацій, бізнесу та фрілансу. Організатори – управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

Захід відбувається за кошти міського бюджету в змішаному форматі: понад 20 осіб присутні в офлайн-режимі, а інші бажаючі можуть переглянути захід за допомогою платформи Zoom та на сторінці @zpmolod в Інстаграм.

- Цей форум проходить в Запоріжжі вже декілька років поспіль. Вважаємо, що він є дуже актуальним, адже тільки цього року на 11% більше молодих запоріжців вирушили на заробітки закордон. Головна мета цього заходу – розповісти молоді, що у рідному місті також є безліч можливостей для розвитку та самореалізації. І найкраще за все це можуть продемонструвати, звичайно, молоді й успішні запоріжці. Саме вони і будуть розповідати свої історії на форумі, - відзначив начальник управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради Олексій Савицький.

Сьогодні обговоренням охопили дві теми: культура та громадські організації.

Серед спікерів теми культура:

  • комік, резидент запорізького стендап-клубу Антон Назаренко;
  • музичний продюсер, засновник власної студії звукозапису Олександр Ількаєв;
  • сучасний митець Едуард Рибалевський.

Спікери на тему громадських організацій:

  • представник Запорізької міської молодіжної ради;
  • представник ГО «СВОЇ»;
  • представник ГО «БУР»;
  • представник ГО «Zero Waste».

На зустріч також завітали представники міської влади.

- Радий вітати тут та в онлайн-режимі всіх молодих та амбіційних запоріжців. Сподіваюсь, що кожен учасник цьогорічного форуму зможе винести для себе щось корисне та цікаве завдяки спілкуванню з однодумцями. Що історія успіху однолітків надихне вас на власні нові досягнення. Від імені міської влади можу сказати, що ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу та підтримку, - звернувся до присутніх заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Васюк.

Завтра, 15 грудня, в рамках форуму буде охоплено ще дві теми: бізнес та фріланс.

Перший слот розпочнеться 15 грудня о 13:00. Спікери зі сфери бізнесу:

  • співвласник коворкінгу «Edison Space» Максим Головань;
  • підприємець, нетворкер, організатор бізнес-заходів Максим Величко;
  • власник бренду кав'ярень Jays Джам Рахімі.

Як і в перший день форуму, виступи можна буде подивитися в онлайн-форматі на платформі Zoom-конференції. Посилання для першого слоту: https://cutt.ly/kYb3dg5. Ідентифікатор конференції: 847 3092 3939. Код доступу: 3GnZxK.

Другий слот розпочнеться 15 грудня о 14:30. Спікери зі сфери фрілансу:

  • менеджерка IT-компанії та проєкту закритих вечірок Аня Бобіно;
  • представник сфери IT Юрій Тихонов;
  • представник сфери IT Руслан Костиков.

Посилання на Zoom-конференцію другого слоту: https://cutt.ly/5Yb8I3Y. Ідентифікатор конференції: 847 4379 4914. Код доступу: CD6dga.

На гостей заходу також чекатиме кава-брейк та тематичні фотозони. Матеріали форуму також можна буде подивитися також на офіційному Youtube-каналі управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді.