У Шевченківському районі з’явилися 5 нових ігрових майданчиків

24.12.2021 11:50

Міська влада та народні депутати разом докладають зусиль для розвитку Запоріжжя. Так, виділенню субвенції у розмірі 560 тисяч гривень, яка була використана для покращення дитячо-спортивної інфраструктури Запоріжжя, посприяв народний депутат від партії «Слуга народу» Сергій Штепа.

За виділені з державного бюджету кошти були встановлені одразу 5 майданчиків різної направленості: частина з них були облаштовані як дитячо-розважальні комплекси, частина – як майданчики зі спортивними спорудами. Нові дитячо-спортивні майданчики встановили за наступними адресами: вул. Богдана Завади, 22, 24; вул. Стефанова, 44, 46; вул. Військбуд, 67; вул. Панфьорова, 209 та вул. Мокрянський кар’єр 2 (навпроти будинку №7).

Місця обирали таким чином, щоб задовольнити потреби жителів не тільки центральної частини району, але й віддалених куточків, де дитячо-спортивних майданчиків або немає взагалі, або вони в занедбаному стані.

- Ми повністю облаштували декілька майданчиків, інші – доповнили новими та яскраво пофарбованими елементами, щоб вони отримали завершений вигляд. Дуже приємно проїхатися районом і побачити, як розвивається місце, де кілька років тому ще тільки відбувалися передвиборчі зустрічі, – підкреслив Сергій Штепа.