Для юних запорізьких спортсменів проведуть екскурсію в Музей Феноменальної Сили

05.01.2022 09:35

6 січня у Музеї Феноменальної Сили відбудеться відкрита екскурсія для учнів Запорізького обласного спортивного ліцею. У музеї вихованці спортивного ліцею зможуть дізнатися про секрети успіху видатних запорізьких спортсменів, світові рекорди у цифрах і фактах, а також про історію і сучасність олімпійського руху.

Нагадаємо, Музей Феноменальної Сили розпочав роботу 20 грудня та за цей час вже привернув увагу багатьох запоріжців і гостей міста. В музеї можна дізнатися про історії життя видатних запорізьких спортсменів, які встановлювали світові рекорди, вигравали, європейські, світові чемпіонати і Олімпійські ігри. В експозиції представлені їхні численні нагороди, особисті речі, а також архівні фото та відео матеріали виступів на найбільших світових змаганнях.

Крафтові музеї Запоріжжя стали результатом переосмислення музейних просторів і їхніх функцій. Музей Феноменальної Сили є унікальним місцем, експозицію присвячено саме фізичній культурі і спорту, а також унікальним людським можливостям, що не мають меж. Цей музей підтримує пам’ять про вже досягнуті спортивні вершини запоріжців, аби показати молодим поколінням, що найбільші спортивні висоти можуть підкорити й вони.