У Запоріжжі на наступному тижні розпочне працювати робоча група, створена за пропозицією запорізьких підприємців

14.01.2022 11:30

У Запоріжжі створили робочу групу по напрацюванню пропозицій до Методики щодо нарахування за теплову енергію для нежитлових приміщень. Це стало одним з результатів зустрічі секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва з представниками запорізьких підприємців, яка відбулась минулого тижня. Спільно напрацьовані пропозиції будуть направлені до центральних органів влади. Це дозволить вирішити низку проблемних питань та знизити фінансове навантаження на бізнес.

На минулому тижні секретар міської ради Анатолій Куртєв зустрівся з представниками запорізьких підприємців. Обговорювались проблемні питання нарахувань за тепло для бізнесу у поточному опалювальному сезоні.

Була досягнута домовленість про створення робочої групи, яка підготує пропозиції до центральних органів влади щодо перегляду Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих комунальних послуг, зокрема тепла. Представники бізнесу зазначали, що Методика потребує значних змін. Підготовлені пропозиції мають сприяти вирішенню існуючих проблемних питань та зменшенню фінансового навантаження на бізнес.

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив сьогодні, що затвердив склад робочої групи. Вже підписане відповідне розпорядження. До робочої групи увійшли представники бізнесу, міської влади, концерну «Міські теплові мережі», ОСББ.

- Питання, у якому зацікавлені як представники бізнесу, так і підприємці, було оперативно опрацьовано. Наразі вже затверджено склад цієї робочої групи. Перше її засідання проведу вже наступного тижня, - зазначив Анатолій Куртєв.