У Запоріжжі відбулась «пряма лінія» з заступником міського голови

25.01.2022 13:05

25 січня під час «прямої телефонної лінії» в міському «Контакт Центрі 1580» на запитання жителів Запоріжжя відповідав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Васюк.

За роз'ясненнями до посадовця звернулись громадяни з наступних питань: можливість комплексного медичного обстеження; відкриття жіночої консультації та встановлення мамографа в Олександрівському районі; проведення безкоштовної комп’ютерної томографії; надання матеріальної допомоги; надання допомоги в лікуванні онкології; низька температура опалення у квартирі; надання роз’яснень про збільшення тарифу на опалення; встановлення газового лічильника на безкоштовній основі; скарга на водія маршруту №21; діяльністіь працівників департаменту ЖКГ Запорізької міської ради; можливе переведення вузьких спеціалістів-лікарів з дитячої поліклініки у стаціонар КНП "Міська дитяча лікарня №5" ЗМР у Хортицькому районі.

Всім, хто телефонував, надано вичерпні роз'яснення. Відповідно до норм чинного законодавства заявникам буде надано офіційну відповідь у письмовому вигляді.