У Запоріжжі перевірятимуть дотримання правил паркування на прибудинковій території

02.02.2022 16:05

Жителям Запоріжжя нагадують, що стоянка автомобіля ближче 5 метрів від сміттєвих майданчиків є порушенням правил дорожнього руху.

Нагадаємо, представники підприємства ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» наголошували на складнощах зі збором сміття на прибудинкових територіях. Вони виникають через те, що під'їзд до сміттєвих баків перекритий транспортними засобами мешканців будинків та працівників розташованих поряд організацій та установ.

Як повідомили в службі інспекторів з паркування Запорізької міської ради, днями інспектори здійснили рейд центральною частиною міста та провели профілактичну роботу з водіями та головами ОСББ з приводу неправильно припаркованих авто. Окрім цього, проблемні ділянки взяті до уваги і під час чергових рейдів там перевірятимуть дотримання правил паркування.

У службі інспекторів з паркування наголошують, що відповідно до п. 15.10. "Е" ПДР забороняється стоянка ближче 5 метрів від контейнерних майданчиків. На порушників очікують протоколи про адміністративну відповідальність.