У Запоріжжі відзначать Всесвітній день екскурсовода

17.02.2022 10:05

21 лютого о 12:00 у Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя відбудуться урочистості з нагоди Всесвітнього дня екскурсовода.

У заході візьмуть участь екскурсоводи Запоріжжя, туристичний актив міста. Захід організовано департаментом культури і туризму Запорізької міської ради спільно з Туристичним інформаційним центром. У заході візьме участь секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. 

Програма урочистої зустрічі включатиме офіційні привітання з нагоди свята, вручення подарунків, а також презентацію результатів спільного проєкту департаменту культури і туризму Запорізької міської ради, Туристичного інформаційного центру та гідів міста.

Проєкт покликаний полегшити комунікацію між туристами та екскурсоводами. Його задання - допомогти жителям і гостям Запоріжжя швидко та зручно обрати собі гіда та спланувати відпочинок.

Напередодні екскурсоводи взяли участь у зйомках коротких відео-презентацій, у яких вони розповіли про себе та свою улюблену професію.

Відео будуть розміщені на головному туристичному сайті міста zaporizhzhia.city. Кожен з екскурсоводів матиме власну сторінку з профайлом, у якому можна буде знайти всю найважливішу інформацію про його діяльність.

Захід відбудеться 21 лютого о 12:00. Місце проведення: Туристичний інформаційний центр, пр. Соборний, 151.