У Заводському районі Запоріжжя ремонтують трамвайний переїзд

31.10.2017 13:15

У Заводському районі Запоріжжя 24 жовтня розпочався капітальний ремонт трамвайного переїзду на перехресті вулиць Павлокічкаської та Глазунова. В роботах задіяні спеціалісти підрядної організації і комунального підприємства «Запоріжелектротранс». Всього планується виконати ремонт на площі близько 800 кв. м.

Сьогодні хід робіт проконтролював голова районної адміністрації по Заводському району Андрій Баєв.

- Трамвайний переїзд не ремонтувався протягом 30 років, основна проблема цього переїзду - це скупчення води по вул. Павлокічкаській. Рейковий шлях розташований вище дорожнього полотна і це постійно створювало труднощі для проїзду автомобілів. Шляхи і рейкошпальна решітка  зносилися та прийшли в непридатність. З міського бюджету було виділено фінансування в обсязі 1 млн 400 тис грн. Тиждень тому підрядна організація приступила до виконання робіт. Завдання - до 15 грудня роботи завершити і здати об'єкт в експлуатацію. Капітальний ремонт виконується в рамках робіт з благоустрою Заводського району, - розповів Андрій Баєв.

На сьогодні фахівці підрядної організації і «Запоріжелектротрансу» вже виконали заміну 80 погонних метрів рейкового шляху. Далі за технологією бетонування міжшпального простору, облаштування зливовки, що відведе воду з проїжджої частини, благоустрій території навколо переїзду. За словами керівництва підрядної організації, в будівництві застосовується сучасна технологія, яка є запорукою тривалого терміну експлуатації перехрестя.