Щодо гарячого водопостачання у місті

07.06.2022 17:15

За інформацією концерну «Міські теплові мережі», з травня проводяться планові гідравлічні випробування на міцність і щільність теплових мереж. Результатом проведення випробувань є виявлені пошкодження трубопроводів, свищі, витоки через нещільності мережі.

Для функціонування систем життєзабезпечення міста в цілому та з урахуванням того, що початок і проходження опалювального періоду 2022-2023 років можливі в період дії воєнного стану, основною метою концерну «МТМ» є підвищення надійності постачання теплової енергії на опалення за рахунок виконання максимально можливої кількості аварійно-відновлювальних робіт у міжопалювальному періоді.

Враховуючи результати випробувань, можливості підприємства та обмеження, що діють протягом воєнного стану, для проведення повного обсягу ремонтних робіт на теплових мережах та завершення випробувань теплових мереж на щільність та міцність, термін зупинки котелень та тимчасове припинення постачання гарячої води споживачам продовжено до 20 серпня поточного року.