13 липня у результаті ворожого обстрілу постраждали 16 людей

14.07.2022 17:40

Шістнадцять постраждалих, вибиті шибки у багатоповерхівках та понівечений цех одного з місцевих підприємств міста. Такі наслідки вчорашнього ворожого обстрілу у Запоріжжі. Як з’ясувалося згодом, росіяни вдарили двома ракетами по Дніпровському району.

Нагадаємо, 13 липня, коли на території та біля місцевого підприємства у Дніпровському районі перебували цивільні, рашисти цинічно вдарили двома ракетами з інтервалом менше хвилини. Як кажуть самі місцеві, гул ракет було чутно задовго до прильоту.

Удари прийшлися по території та корпусу місцевого підприємства. На місце події відразу приїхали екстрені служби - поліція, медики та рятувальники. Від вибухової хвилі у прилеглих будинках повилітали вікна. Внаслідок ворожих "прильотів" на підприємстві є й постраждалі. За інформацією станом на ранок 14 липня шістнадцять людей отримали травми.

- Семеро з них у стані середньої тяжкості і перебувають зараз у лікарнях. Ще дев'ятеро отримали амбулаторну допомогу. Цей безглуздий та цинічний обстріл – чергове порушення рашистськими військами законів і звичаїв війни та терор цивільних людей. За фактом обстрілу вже відкрито відповідне кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування, - зазначив в. о. голови міської ради, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.