У Запоріжжі буде створено «Академію футболу»

30.07.2022 16:10

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- У Запоріжжі буде створено «Академію футболу».

На останній сесії Запорізької міської ради ми прийняли рішення про реорганізацію дитячо-юнацької спортивної футбольної школи «Металург». Тепер вона буде структурним підрозділом комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург».

Завдяки реорганізації ДЮСШ «Металург» ми покращимо умови для занять юних запорізьких футболістів та оптимізуємо витрати міського бюджету. Відзначу, що при цьому ми не будемо скорочувати штат працівників школи, у тому числі й тренерів.

Також у подальшому ми плануємо створити в місті «Академію футболу «Металург», до якої увійдуть дитячо-юнацька спортивна школа та спеціалізований спортивний ліцей. Кращі з вихованців академії матимуть можливість виступати у складі футбольних команд МФК «Металург» та тренуватися разом з футболістами клубу.

Хочу сказати, що «Металург» - це не просто футбольний клуб, це візитна картка Запоріжжя та наша спільна гордість. Тому ми будемо усіляко підтримувати наших футболістів – нащадків славних запорозьких козаків, та виховувати в новій «Академії футболу», справжніх переможців. Бо ми є нація, яка перемагає!

Нагадаю, з актуальною інформацією ви також можете ознайомитись на моїх сторінках у соцмережах

Facebook https://www.facebook.com/anatoliikurtiev

Instagram http://instagram.com/anatolii_kurtiev