Щодо ситуації у Запоріжжі та області

06.08.2022 11:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв розповів:

- Запоріжці!

Третю добу поспіль ворог здійснює удари по передмістю Запоріжжя та по самому місту. Цієї ночі, під час повітряної тривоги, рашисти вдарили по одному з інфраструктурних об’єктів, розташованому у Шевченківському районі. На цей час відомо, що ушкодження незначні, а постраждалих, за попередньою інформацією, немає. Від вибухової хвилі у прилеглій будівлі повилітали шибки. Відповідні служби вже ліквідовують ці наслідки. Нагадую вам, що усі ворожі обстріли останніх днів здійснювалися під час повітряної тривоги. Тому прошу вас бути пильними та зібраними і не нехтувати сповіщеннями про небезпеку. Бережіть себе та близьких.

Тепер кілька слів про ситуацію на лінії фронту на Запорізькому напрямку. В районах населених пунктів Пологівського району зафіксовано ворожі артилерійські обстріли. На Оріхівщині, Гуляйпільщині та у Василівському районі окупанти завдали авіаударів. Також відомо, що ворог вів повітряну розвідку за допомогою безпілотника біля села Таврійське.

У свою чергу хоробрі захисники Запорізького краю щодня мужньо та вправно б’ють ворога та не залишають окупантам жодного шансу на завоювання вільної козацької землі.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям! Віримо в наші Збройні сили та в нашу Перемогу!

Слава Україні!

Героям слава!