Щодо ситуації на Запорізькому напрямку

15.08.2022 11:10

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- На цей час ситуація на фронті на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Протягом минулої доби рашисти обстрілювали позиції наших захисників по всій лінії зіткнення. Ворожі удари вкотре були зафіксовані в районах населених пунктів Оріхівщини, Гуляйпільщини та Пологівщини. Окрім того відомо, що в районі Гуляйполя, а також поблизу Щербаків Пологівського району та Степногірська і Степового Василівського району ворог задіяв безпілотники для повітряної розвідки.

Також учора було зафіксовано п’ятнадцять ворожих обстрілів цивільних об’єктів в селі Омельник Пологівського району, а також в селах Жовтеньке і Таврійське Запорізького району. Усе це – черговий доказ того, що путінські терористи продовжують чинити нові й нові цинічні воєнні злочини проти мирного населення.

Таку ж саму цинічну та підлу роботу виконує і російська пропаганда, яка оббріхує українських воїнів та постійно розповідає про неіснуючі перемоги путінської армії. Однак ми з вами знаємо, що наші захисники – найкращі у світі і що Перемога обов?язково буде за нами. Адже вона – в генах кожного українця.

Слава Україні!

Героям слава!