У Запоріжжі відкриється виставка київського митця

22.08.2022 10:40

22 серпня о 15.00 на фасаді Туристичного інформаційного центру за підтримки Міжнародного симпозіуму сучасного мистецтва BIRUCHIY відбудеться відкриття виставки київського митця Олександра Грехова.

Олександр Грехов народився 1983 року. Закінчив Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського (магістр «Телекомунікації та радіотехніка»). З 2017 року створює постіронічні ілюстрації для медіа й соціальних проєктів. На рахунку Олександра понад 30 виставок, серед них 15 персональних. Роботи автора зберігаються в фондах українських музеїв і приватних колекціях.

Митець співпрацював з різними культурними інституціями, міністерствами, благодійним фондом "Таблеточки", гуманістичним рухом UAnimals; виданнями Українська правда, The Ukrainians, Гендер в деталях, The Village Україна; компаніями Coca-Cola Ukraine, Сільпо, АТБ, Promodo, Rozetka, Orner та іншими

Олександр продовжує створювати нові роботи й після повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

У Запоріжжі роботи Олександр Грехов розміщуватимуться на фасаді Туристичного інформаційного центру (пр. Соборний, 151). Деякі з витворів митця можна буде побачити на рекламних кубах по місту.

Триватиме виставка до 11 вересня.