Запорізькі лікарні отримали гуманітарну допомогу

14.09.2022 14:20

Міжнародні організації продовжують надавати систематичну допомогу Запоріжжю. Минулого тижня ліки, медичні вироби та побутову хімію передали низці запорізьких медустанов.

За інформацією адміністрації з питань охорони здоров’я, з 6 по 13 вересня гуманітарна допомога від міжнародних організацій була надана:

Міській лікарні №3. Філія Асоціації "Medicos del Mundo" в Україні передала медикаменти (жарознижувальні, знеболюючі, сечогінні засоби, розчини для ін'єкцій), вироби медичного призначення (рукавички оглядові, голки, зонди, канюлі, набори для інфузії, термометри, стетоскоп, шприци, бинти).

Міській дитячій лікарні №5. Організація NORWEGIAN REFUGEE COUNCIL передала в медзаклад миючі засоби та господарчі товари (мило, рідкий відбілювач, мішки для сміття, туалетний папір, інвентар для прибирання).

Міській дитячій лікарні №5, пологовому будинку №4, Запорізькому центру первинної медико-санітарної допомоги №1, Центрам первинної медико-санітарної допомоги №№ 2, 6 та 10. Міжнародна організація UNICEF передала миючі засоби та господарчі товари (пральний порошок, пластикові відра, одноразові рукавички латексні, антибактеріальний гель, ополіскувач для білизни, засіб для прибирання підлоги, засіб для миття посуду, мило, деззасоби для поверхонь, пластикові мішки для сміття тощо) та вироби медичного призначення (аспірин, нітрофурантоїн, вітамін С з Цинком, імунаце, поліетиленові фартухи, рукавички тощо).