Запоріжці, які потребують підтримки, отримують матеріальну допомогу від міста

16.09.2022 10:15

Під час воєнного стану управління соціального захисту населення Запорізької міської ради продовжує реалізацію комплексних заходів з соціального захисту населення.

Одним із них є Програма використання депутатського фонду. Нагадаємо, депутатський фонд депутата Запорізької міської ради – це кошти бюджету Запорізької міської територіальної громади, які спрямовуються на матеріальну допомогу безпосередньо запоріжцям, а також на забезпечення нагальних потреб громади відповідно до пропозицій і звернень депутатів.

За інформацією управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, за період з 8 по 14 вересня у рамках програми матеріальну допомогу отримали 195 мешканців, які опинились у складних життєвих обставинах, на суму понад 1,8 млн грн.

Окрім того, відповідно до рішень про надання матеріальної допомоги шляхом об’єднання коштів депутатів Запорізької міської ради матеріальну допомогу на лікування у сумі 27,5 тис. грн отримали 5 осіб.

Також матеріальну допомогу на суму понад 1,5 млн грн з депутатського фонду надано 40 мешканцям, чиї будинки постраждали внаслідок ракетних ударів по Запоріжжю.