Ліквідація наслідків ворожих обстрілів триває і у вихідні дні

25.09.2022 13:00

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Не дивлячись на те, що сьогодні неділя, працівники комунальних служб, співробітники міської комунальної спеціалізованої воєнізованої аварійно-рятувальної служби та технічний персонал медичних та освітніх закладів працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів.

Ми, разом з заступниками міського голови і керівниками районних адміністрацій, продовжуємо сьогодні організовувати та контролювати виконання усіх робіт.

Місто зі свого резерву надало керуючим компаніям, ОСББ та мешканцям приватного сектору будівельні матеріали (зокрема скло, шифер, плити OSB) згідно з отриманими заявками.

Також ремонтними матеріалами знову допомогла гуманітарна місія «Проліска».

Усі згуртувалися і навіть у вихідний день працюють, щоб якнайшвидше усунути наслідки обстрілів. Осторонь залишилися лише деякі керуючі компанії, які вирішили, що можуть відпочивати в той час, коли мешканці будинків сидять з розбитими вікнами та зруйнованими покрівлями.

Закликаю їх також якнайшвидше долучатися до роботи. А мешканців пошкоджених багатоквартирних будинків прошу контролювати відновлювальні роботи та вимагати щоденного проведення ремонтів.