Відбулось перше засідання міської робочої групи з питань екології

20.10.2022 20:15

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Питання екології – це проблема, яка не вирішувалася у нашому індустріальному місті десятки років. Можливо хтось скаже, що займатися нею під час війни – це не на часі. Що якщо вона чекала десятиліття, то почекає ще трохи. Але ні. Війна рано чи пізно закінчиться. І закінчиться вона обов’язково нашою Перемогою. Перемогою, після якої запорізькі підприємства запрацюють з новою силою і на повну потужність. А отже ми маємо бути до цього готовими і маємо вирішувати проблему вже зараз.

У цьому напрямку ми працюємо вже кілька місяців. Ще у вересні ми провели нараду, на якій прийняли рішення про створення робочої групи з екологічних питань. До її складу увійшли представники влади, громадськості, промислових підприємств, науковці та депутати.

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи, за підсумками якого її діяльність було вирішено розбити на три етапи. Це отримання фонових концентрацій забруднюючих речовин; визначення підприємств міста, які здійснюють викиди саме цих забруднюючих речовин; розробка заходів по зниженню викидів цих забруднюючих речовин по кожному окремому підприємству.

Дякую всім, хто працює над покращенням екологічної ситуації у Запоріжжі. Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним Силам України.

Тихої усім ночі.