Запоріжців закликають економити електроенергію

24.10.2022 20:55

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив:

- Запоріжці!

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та наголосив на важливості заощадження електроенергії. «Будь ласка, не забувайте обмежувати використання непотрібної та енергозатратної техніки. Слідкуйте, щоб енергія не витрачалась даремно. Нині точно не час для яскравих вітрин та вивісок», - наголосив очільник нашої держави.

І сьогодні я хочу доєднатися до заклику Президента, а також хочу подякувати кожній запорізькій родині, кожному свідомому мешканцю і гостю нашого міста, які заощаджують електрику та обмежено користуються побутовими електроприладами.

Також ще раз звертаюся до приватних підприємців з проханням не вмикати вуличне та внутрішнє освітлення, вивіски, екрани та інше електричне обладнання.

Так, це певний дискомфорт. Так, це певні незручності. Але усі вони тимчасові. Час для яскравого освітлення ще обов’язково настане. А поки що давайте разом допоможемо енергосистемі країни та не допустимо у Запоріжжі віялових відключень. Це наш спільний шлях до української Перемоги.

Зараз у кожного свій фронт і разом ми обов’язково переможемо!

Віримо в Бога. Молимося за Запоріжжя. Дякуємо Збройним силам України.

Тихої усім ночі.