У Хортицькій райадміністрації розповіли про виконані за тиждень роботи

10.11.2022 11:10

Районні адміністрації Запоріжжя продовжують підтримувати життєдіяльність своїх територій. Тривають планові роботи з благоустрою, припинення торгівлі у невстановлених місцях тощо. Так, у Хортицькій райадміністрації розповіли про роботи, які виконували на першому тижні листопада.

Зокрема, минулого тижня комунальники вантажили та вивозили гілля. Працювали за адресами: вул. 14 Жовтня, 3, 5, 9, бул. Будівельників, 8, вул. Козака Бабури, 14, 18, 20.

Також проводились рейди місцями стихійної торгівлі. Фахівці районної адміністрації спільно з працівниками інспекції з благоустрою та поліції проінспектували низку адрес, де були виявлені факти незаконної торгівлі. Зокрема, по вул. Героїв 93 бригади, 16 а, 38, пр. Ювілейному, 23б, 27, 29, вул. Ентузіастів, 2, 3, 5, 17, Хортицькому шосе, 30 в, вул. Лахтінській, 12, вул. Новгородській, 26 б, бул. Будівельників, 6. З містянами, які торгували там, провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення стихійної торгівлі у невстановлених для цього місцях та попередили про адміністративну відповідальність за це порушення.

Окрім того, з підприємцями району була проведена роз’яснювальна робота щодо необхідності дотримуватися світломаскування у вечірній та нічний час.