Запоріжці роблять окопні свічки для захисників

08.02.2023 17:40

«Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді» спільно з «Юнацьким корпусом Запоріжжя» оголосили збір окопних свічок для наших захисників та захисниць. До ініціативи почали активно долучатись запорізькі навчальні заклади. За тиждень вже зібрали понад 100 окопних свічок.

За словами організаторів, кожен бажаючий може долучитись до створення свічок на фронт. Робити можна стільки штук, скільки буде можливість, адже забагато світла та тепла не буває.

- Ознайомили з умовами акції шкільну, студентську, трудову молодь і чекаємо, коли нам принесуть ці свічки, щоб передати хлопцям на передову. Ми знаємо, що є школи, де збираються бажаючі та масово виготовляють свічки. Є й такі випадки, що діти самі з батьками виготовляють. Ми розуміємо, що навіть одна свічка — це важливо і вона може подарувати тепло нашим героям, - розповіла т. в. о. директора Обласного центру патріотичного виховання молоді Дарина Точиліна.

Окопні свічки передадуть захисникам на різні напрямки, зокрема й на Запорізький. Тож закликають долучитись до ініціативи усіх охочих, збір триватиме до 21 лютого. Приносити окопні свічки можна у Запорізький обласний центр патріотичного виховання молоді за адресою: вул. Патріотична 49, у будні дні з 9.00 до 15.00.